2009. március 29., vasárnap

folytatás folytatása

Elég cikis, hogy ma még a múlt hétvégi eseményekről regélek. Elnézést a kései beszámolóért!
Lassan visszaszámlálás indul a hazautunkig. Örülünk, hogy ennyi dolog történhetett velünk ittlétünk során, és annyi élménnyel gazdagodhattunk!
Visszatérve a múlt szombatra: a szomszédolás után nagyot szendvicseztünk, mert azt találtuk ki, hogy este kint sütögetünk majd valami finomat. Átjöttek velünk a szomszéd gyerkőcök is. Így aztán kibővült a kis játszó csapat. A vacsi nagyon jól sikeredett. Aztán a háziak gyerkőcei rögtönöztek nekünk egy kis hegedű muzsikát. Sokat beszélgettünk. Szépen eltelt az este.




Ezen a kis videón a két lány muzsikál, CD-ről ment a háttér zene

Aztán Vasárnap reggeli után Robival nyakunkba vettük a környéket és röpke 45 perc túrázás után leértünk a faluba a kocsinkhoz. Kipróbáltuk, hogy így kihűlt állapotban hogyan szuperál a kuplung, hát hála Istennek, működött (azóta is rendben funkcionál!). Fel is mentünk a házhoz. (Nagyon izgalmas volt a szerpentinen kocsikázni!!) Az út hazafelé minden gond nélkül telt. Kicsit megálltunk egy kedves városkában: Aire-sur-L'Adour -ban. Sétáltunk egy csöppet a folyóparton. Barátságos, sekély vizű folyónak tűnt. A kőhíd túoldalán zúgóval. Nem is tudjuk mi kapcsán, de az összes uniós állam zászlója kint volt. Meg is örökítettük (fotókat lásd az albumban)

1 megjegyzés: